قوس ۱۳۹۶
« عقرب

دیدار و ملاقات با معاون دوم رئیس جمهور

به تاریخ ۲۴ اسد ۱۳۹۶، موسس، جمعی از مسوولان و اساتید موسسه تحصیلات عالی اهل بیت با استاد سرور دانش معاون محترم دوم رئیس جمهور دیدار داشتند. نخست داکتر سید حبیب الله طاهری رئیس محترم موسسه تحصیلات عالی اهل بیت گزارشی از فعالیت های چند ساله این نهاد علمی ارائه کردند؛ سپس جناب استاد مرتضوی موسس محترم راجع به اهمیت و ضرورت نهادهای علمی در شرایط کنونی افغانستان مطالب جامعی بیان فرمودند. آنگاه جناب استاد سرور دانش معاون محترم رئیس جمهور ضمن قدردانی از موسس و مسوولان و اساتید موسسه تحصیلات عالی اهل بیت سخنان مفید و ارزنده ای راجع به اهمیت مراکز علمی و توجه کیفیت کارهای آموزشی بیان نمودند.