قوس ۱۳۹۶
« عقرب

نمایشگاه آمین

به مناسبت عید سعید فطر، نمایشگاهی متشکل از آثار نقاشی، صنایع دستی، خوشنویسی و کتاب در سالن همایشهای مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت(ع) برگزار شد.

این نمایشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای مرتضوی، مؤسس محترم مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت (ع) و جمعی از اساتید و دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت (ع) و صاحبان اثر افتتاح شد.

آثار این نمایشگاه را نقاشی، صنایع دستی، خوشنویسی و کتاب از اساتید و دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت(ع) و همچنین آثار خوشنویسی اساتید انجمن خوشنویسان افغانستان تشکیل میدهند.