قوس ۱۳۹۶
« عقرب

به مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت (ع) خوش آمدید

مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت (ع) با گرفتن جواز رسمی از وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان در سال ۱۳۹۲ برای تعالی و رشد علمی و معنوی هموطنان عزیز رسما در تاریخ ۶/۱/۱۳۹۲ با حضور جمع کثیری از نمایندگان پارلمان و سنا، علما، دانشمندان و دانشجویان با سخنرانی شخصیت های علمی کشور، جناب استاد سید رحمت الله مرتضوی مؤسس این مرکز علمی و استاد قربانعلی عرفانی نماینده پارلمان و رئیس حزب وحدت اسلامی ملت افغانستان و جناب آیت الله صالحی مدرس مشاور رئیس جمهور و رئیس حوزه علمیه رسالت افتتاح گردید. در تاریخ ۶/۲/۱۳۹۲ اولین کانکور خویش را باحضور عده ای زیادی از علاقه مندان به تحصیلات عالی در سه رشته شرعیات، حقوق و علوم سیاسی برگزار کرد. موسسه تحصیلات عالی اهل بیت (ع) افتخار دارد با داشتن مدیریت توانمند، اساتید مجرب دوکتورا و ماستری، بهترین مکان آموزشی ثابت و دایمی خدمات علمی و آموزشی خود را ارائه نماید. این موسسه تلاش میکند که در رشته های مذکور و دیگر رشته های که در سالهای بعد شروع خواهد شد باکمترین فیس، بهترین خدمات علمی  را برای هموطنان ارجمند در نظر بگیرد.