میزان ۱۳۹۶
« سنبله

جشن نیمه شعبان

به مناسبت زادروز فرخنده منجی انسانها، مهدی موعود، جشن باشکوهی در سالن اجتماعات مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت (ع) برگزار گردید. در آغاز برنامه، قاری محترم آقای وحدت یکی از داشجویان دانشگاه اهل بیت با تلاوت زیبای خود، به فضای جلسه معنویت بخشید. سپس شعر مهدویت توسط خانم فاطمی یکی از دانشجویان خوانده شد. سخنران مجلس استاد سید حبیب الله طاهری رئیس مؤسسه تحصیلات عالی اهل بیت(ع) بود که راجع به مسئله مهدیت مفصّل صحبت کرد و سپس مقاله ای توسط بشیر کاظمی یکی از دانشجویان قرائت گردید و سرود زیبایی توسط گروه سرود موعود خوانده شد. در اخیر جلسه استادان محترم، آقای زکی مسئول مجمع علمی – فرهنگی موعود و آقای فاضلی یکی از استادان دانشگاه اهل بیت (ع) به صورت مفصّل به پرسش های دانشجویان در مورد مهدویت پاسخ دادند.

پانزده − هشت =